Jumaat, 22 Julai 2016

Ha.... Kuning itu menawan.......

Teks : Fauziah Mahmod
Foto : Koleksi Peribadi



Vibrant colour ni. Lain dari yang lain. Kalau bawak jalan jalan conform you sorang jer yang ada beg ni... Boleh contact 0126102421 , nak pm pun ok ....

Fb kami : Raniaimanicrafts





Salam lebaran,
Fauziah Mahmod



Rabu, 20 Julai 2016

Review sikit....beg abaca dari Filipina

Teks : Fauziah Mahmod
Foto : Koleksi persendirian

Hari ni Pn Ann send saya gambar ni . Gembira sebab Pn Ann gembira dengan beg abaca ni . InsyaAllah nanti saya bawakan lagi beg beg yang menarik dari Filipina ni . Thanks Ann, it is highly appreciated . 

😍😍😍😍😍




Salam lebaran,
Fauziah Mahmod

Selasa, 19 Julai 2016

Saya balik Malaysia bulan Disember ni. Ada tak yang nak order Venetian Mirror

Teks : Fauziah Mahmod
Foto : Koleksi Peribadi

Cantik kan Venetian Mirror ni. Ini adalah salah satu signature product di Filipina. Rugi tak tangkap satu! Bulan Disember nanti saya nak balik Malaysia... kalau nak order, saya boleh bawak balik by hand. Ni dah boleh simpan duit sikit sikit kalau nak beli. Inform saya awal awal ye. Satu je lagi saya boleh bawak balik. Tapi kalau ada yang nak sebelum Disember, bisa di atur deh! 😍😍😍😍 . Kalau lambat bagi tau... orang lain dah order dulu, takmo nanges ... okayy!!

Kalau nak tengok semua design, boleh lawati fb : Raniaimanicrafts




Salam lebaran, 
Fauziah Mahmod

Isnin, 18 Julai 2016

Wah... lamanya tidak bersiaran... Selamat Hari Raya diucapkan ...

Teks : Fauziah Mahmod
Foto : Koleksi Peribadi

Selamat Hari Raya diucapkan kepada semua pembaca. Sudah lama betul tidak bersiaran. Kesihatan dan kesibukan yang tidak mengizinkan. Eh... throwback sikit, aktiviti bulan puasa yang lepas, jadi cikgu cikgi di sekolah si abang. Promote Malaysia gitu.... Best pulak jadi cikgu ni... haahhahaha!!



Salam Syawal...

Fauziah Mahmod